Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Filmek csajoknak *-*

10 kedvenc film egy csajos estéhez

 

Jelentkezem imádott olvasóimnak!^^ 
Azon gondolkoztam, hogy mivel üssem el az időt, ha unatkozok, túl meleg van és egyéb kellemetlen helyzetek. 
Szerintem ez ellen például egy csajos este segíthet. Ebben a bejegyzésben felsorolok 10 csajos filmet, amiket szeretek és, ha majd én is csinálok egy ilyet ezek közül válogatnék. 
Ami nélkül nem lenne az igazi:
- minél több barátnő
- valami harapnivaló, iszi
- sminkeléssel, újságokkal is feldobnám 
- be nem áll a szánk helyzet* :)
- zene
- és filmeeek...szívdöglesztő pasikkal. ^^

10 kedvenc film egy ilyen alkalomra
 
10. Mindenképpen talán
Egy apukáról szól, akinek a lánya faggatni kezdi házassága előtti életéről. A kislány mindent tudni akar.  Végül beadja a derekát, elmeséli neki szerelmei történetét, viszont nem avatja be Mayá-t mindenbe. Olyan mintha egy mesét mesélne neki. Vajon a végén kiderül, hogy ki az igaz szerelme?
9.  Szex és New York
Szerintem egy kötelező darab egy ilyen estéhez, ahol  betekintést nyerhetünk az izgalmas vakációjukra.Rámenősek, nagyszájúak, tudják hogy kell élni. Szerintem nincs olyan nő, aki ne ismerné vagy legalább a sorozatot.
8. Excsajok szelleme 
Matthew McConaughey, egyik személyes kedvenc alakítja a főszerepben lévő Conor-t, aki imádja a nőket ...és a függetlenséget. Egy elképesztő "utazásban" lesz része, amiben szembe kell néznie múltjával, régi kalandjaival. Van esély rá, hogy megtalálja az igaz szerelmet, vagy örökre a független csábító marad? Ha megnézitek kiderül. ;)

 

7. A házinyuszi
 Véget ért  Shelley nyuszi boldogsága. Kitették a szűrét a Playboy villából, így ideje valamit kezdeni az életével. A véletlen folyamán egy főiskolai kollégiumban köt ki, ahol "helyrepofozza" a lányokat és felforgatja mindenki életét. 
Megtanulnak bulizni, sminkelni, pasizni, élni.
6. Egy boltkóros naplója
"Biztos ismerik azt az érzést, mikor meglátnak egy helyes pasit. Az illető megereszt egy mosolyt és a szívük elolvad, mint vaj a forró pirítóson. Én is így vagyok ezzel, mikor meglátok egy üzletet. Csak az még sokkal jobb. Egy férfi ugyanis sose szereti úgy az ember lányát, vagy bánik úgy vele, mint egy üzlet. Ha a pasi nem áll jól, nem cserélhetjük be hét napon belül egy isteni kasmír pulcsira."
Rebecca azt tanította nekünk, hogy az élet olyan, mint a bolhapiac. Sosem tudhatjuk mikor bukkannunk váratlanul valódi kincsre.
Vásárlásmánia.Zöld sál.Szerelem. címszavak.
 
5. Én és a hercegem
Na igen...ez egy tipikusan olyan film amiben az uralkodik, hogy az egyik percben utálják egymást, a másikban már azt sem tudják, hogy élhettek egymás nélkül. Szeretem amúgy az ilyen filmeket. Nem tudom miért, de a kedvenceim főleg ilyenek. Nincs szebb a vak gyűlöletnél. Ki ne álmodna arról, hogy megtalálja a saját hercegét? Nem valószínű, hogy mi is belefutunk ebbe...de mi van, ha már nem is kell a herceg? Találsz valakit, aki tökéletesen befedi ezt a mesebeli képet és nem kell se palota..se luxus...csak az ölelése. :)
4. A csajok háborúja
Régebben naponta megnéztem vagy kétszer, háromszor biztosan. Eltudod képzelni, hogy a legjobb barátnőddel veszekedj...de olyan szinten, hogy megkeserítitek egymás életét és jobban utálod, mint bárki mást a Földön? Itt megtörtént... AZ esküvő miatt. Vajon a két lánynak fontos annyira a gyerekkori barátsága, mint a saját érdeke? Minden kiderül... :)
3. 50 első randi
Adam Sandler-rel, aki szintén nagy kedvenc. Melyik lány az, aki nem "ájulna el", ha ennyire küzdenének érte? Igen...akár minden egyes nap! Romantikus, vicces és rendkívül aranyos film egy kitartó sráccal és egy gofrivárakat építő csajszival.
2. Szeretném, ha szeretnél
Vicces, hogy mindig akkor megy a tv-ben, amikor mennie kell. Sok minden köt ehhez a filmhez. Neeem...most nem a kedvenc főszereplőmre gondolok. :D Itt is van minden...szimpátia...gyűlölet...(pedig az egy heves érzelem...)szerelem. Hogy kavarhatja fel így Mary életét? Ki házasodik végül? Miről szól az esküvőszervezés? Ha nem láttátok mindenképpen nézzétek meg. Én imádom. *.*
Főleg ezt a jelenetet a moziban. Amikor kiválogatják a cukrot és csak a barnát eszik meg, mert abban kevesebb a színezék. Táncizás.*.* Ajj nem tudom miért, de miközben néztem ugyanazt majszoltam és csak a barnákat! :D^^ 
 
1. 10 dolog amit utálok benned
legesleg<3
Megszámolni nem tudom hányszor néztem már meg. Heath Ledger. <3 A kedvencem játszik benne főszerepet. Egy fogadásról szól...lefizették a "herceget" , hogy randizzon egy "hercegnővel", de elcseszte.. beleszeretett. Szinte kívülről fújom oda vissza a filmet. Itt derül ki valójában, hogy a gyűlölet mögött van egy pici érzelem is. Az órán amit felolvas a főszereplőcsajszi költeményt, na az nagyon megfogott. ^^
 
Gyűlölöm a szavaidat, a hajadat, s amit érzel,
Gyűlölöm, ahogy vezetsz, azt is, ahogy nézel,
Gyűlölöm cipőd, s ha átjár tekinteted tőre,
Gyűlöletem oly heves, hogy rímet hányok tőle.
Gyűlölöm, gyűlölöm, ha hazudsz, és azt is gyűlölöm, ha nem,
Ha miattad nevetek, vagy ha könnyes lesz a szemem.
Gyűlölöm, ha nem hívsz fel, ha nem nézel felém,
S gyűlölöm, hogy nem gyűlöllek egy cseppet sem,
Szemernyit sem, nem gyűlöllek én.
SZERETEM IMÁDOM <3 megunhatatlan. 
+1 (ami a pasikat biztosan kiakasztja)
Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?
Pedig szerintem egy nagyon hasznos, pasilekoptató cselekedetekkel teli film. Jóhátnaa. Ebben is Matthew McConaughey, de Kate Hudson-t is nagyon bírom. ^^ (újságíró) Mik azok a hibák, amiket a lányok elkövetnek, ami szakításhoz vezet? 
páfrány.pókerparti.rózsaszín kis cuccok.hiszti.stb
Mindenkinek jó szórakozást, ha ti is terveztek hasonlót, vagy csak filmeznétek egy picit. ^^
Kíváncsi vagyok a ti kedvenceitekre is. :)