Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mikor a fiúk nem vesznek észre :)

A pasizás örök törvénye, hogy mindig olyan pasi kell nekünk, nőknek, akinek mi nem kellünk. Elérhetetlennek tartjuk a kiszemeltet, ezáltal teljesen oda leszünk érte! Ennek most vége!

A legfontosabb dolog, hogy tudasd magadban a tényt: Nincs olyan, hogy elérhetetlen! Legyél te elérhetetlen az ő számára! Hogy hogyan is kell ezt tenned? A dolog egyszerű!

Ha tetszik egy pasi, de ő nem vesz észre téged, csak úgy elmegy melletted, mintha nem is léteznél, első lépésben annyit kell tenned, hogy keltsd fel a figyelmét! Mutasd meg, hogy te is létezel! Észre kell, hogy vegyen. Ezt csakis úgy érheted el, ha taktikázol!

Tudd meg, hogy milyen helyekre jár, hogy hol bukkan fel a leggyakrabban, és véletlenül jelenj meg ott és akkor, amikor ő. Persze nem akárhogy! Légy szexis! Vedd fel, a legdögösebb rucidat, kend ki magad, legyél csinos az ízlés határain belül. Tegyük fel, hogy tudod, hova jár edzeni, akkor figyeld ki milyen időben jár az edzőterembe, mindig csinosan menj le, és az edzős ruhád is sugalljon némi szexualitást! Ez persze nem azt jelenti, hogy forró nadrágban menj edzeni, és hogy mindened kilógjon. De egy szép dekoltázs, vagy egy testhez simuló naci is megteszi hatását!

Következő aranyszabály, hogy ne bámuld! El kell játszanod, hogy ő nem érdekel téged! Egyedül a köszönés erejéig vess rá egy pillantást, ameddig elhangzik a szádból a „Szia!" szó, de aztán ügyet se vess rá! Egyszer se nézz rá, de mindig legyél a közelébe! Ez megőrjíti a pasikat!

Harmadik aranyszabály: mindig légy mosolygós, közvetlen, vidám! Ezt észre fogja venni. A környezetedben lévőkkel csacsogj, nevess, és próbáld meg úgy, hogy ő is hallja!

Egy darabig ezekből a taktikákból gazdálkodj! A legtöbb pasi ilyenkor már észre veszi, és eljátszik a gondolattal, hogy nem is vagy rossz nő, és elkezd rólad fantáziálni.

Az a cél, hogy ő szólítson meg! A bátrabbak már eme taktikák bevetése után próbálkoznak nálad! Ám vannak a félősek, vagy a túl magabiztosak, akiknek kell némi segítség, hogy kezdeményezni merjenek.

Ilyenkor kell neked nyitni felé. Először csak a szemeddel érdeklődj felé! Lássa meg, hogy talán tetszik ő neked. Ha ez sem lenne elég, akkor mosolyogj rá! Ha még mindig kell neki ösztönzés, akkor valahogy kerülj vele beszéd kontaktusba. Ha nem tudsz mit kitalálni, akkor véletlenül ejts ki a kezedből valamit mellette, akkor biztosan segít neked felvenni, és innentől már a beszélgetés dolog is meg van oldva.

Fő szabály: mindig lássa, hogy magabiztos vagy, jó kedélyű, humoros és szexi.

Ezek után már biztosan kezd majd kialakulni a szimpátia kettőtök között, és hamarosan átélheted azt az élményt, amint a várva-várt pasi elhív valahova. Innentől kezdve tiéd a pálya! Te irányítasz!

Ha viszont meg is akarod tartani, ne add magad oda könnyen neki! Még akkor sem, ha már te is nagyon égsz a vágytól, hogy érezhesd őt testileg, lelkileg! Húzd az időt, amíg csak lehet!

Egy hónap elteltével már nekiláthattok a szexuális ismerkedésnek, egymás testének felderítéséhez!

Adj bele mindent! Légy szenvedélyes, szexi, erotikus, és hozd a legjobb formádat! Ha jó vagy az ágyban, az azt jelenti, hogy jó vagy a pasinál!

Csakis rajtad múlik, hogy meddig tudod megtartani őt! Ha mindig csinos vagy, magabiztos, és igényes, ha mindig adsz a külsődre és legjobb formádat hozod, a pasi imádni fogja, hogy villoghat veled az utcán és a barátai előtt.

Előbb vagy utóbb beléd fog gabalyodni. És akkor jön el a pillanat, hogy élvezheted hosszú munkád gyümölcsét.

Lányok! Munkára fel! Hadművelet indul! Itt pasi nem maradhat szárazon!!