Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Öltözködési szabályok :)

Vállalható vállak:
Ha vékony a testalkatod, akkor a sportos, szűk pólók helyett a csajos holmik közül válogass! Az idén divatos, válltöméses blézerhez húzz szűk farmert, bokacsizmát, és kész is a vagány szerkó. "A 80-as évek inspirálta formavilág azonban nem csak a vékony lányoknak előnyös- állitja Dóra.
-Ugyanis optikailag karcsubbnak mutatja a derekat, és a keskeny felsőtest palástolásában szintén alkalmazható."
 
Nem mellékes kellékek:
A keskeny válladat legegyszerűbben a kiegészitőkkel leplezheted. A szines tollak, a vagány kitűzők, a nagyméretű szegecsek és masnik remekül feldobják az egyszerű szetteket. Persze nem kell paradicsommadárnak öltöznöd, a látványos aproságokkal bánj finoman!
 
Csőnaci és basabugyogó:
Vékony, hosszú lábra kötelező viselet a szűk farmer, a leggings és a szuperdivatos mély ülepű, szükitett szárú háremnadrág. "A farmer és a szövet basanadrág modell alkaton mutat jól. Ám a lágy esésű darabokat egyenes szabású felsővel, vagy tunikával azok is felvehetik, akik pár pluszkilóval küzdenek-javasolta Dóra. - Ha nőiesen telt formákkal büszkélkedsz, akkor bő felsőkkel bevállalhatsz egy sötét szinű, fényes cicanacit is. Akkor lesz ultraszexi a szerelésed, ha magas sarkúval cipővel kombinálod."

Karcsubbnak és magasabnak tűnsz, ha tetőtől talpig egy színbe öltözöl, vagy ugyannak az árnyalatnak más-más tónusait öltöd magadra. De azt is sokat segít az össz hatáson, ha hasonló intenzitású szineket párositasz egymással, mondjuk kőszint törtfehérrel.

  •   A klasszikus hetes szabály: ez a szabály azt mondja ki, hogy hétnél több (látható) ruhadarab vagy kiegészítő soha ne legyen rajtunk. Ha kételyeink támadnak valamivel kapcsolatban, egyszerűen vegyük le. Ezt a szabályt követi az összes stylist  ha nem is tudatosan-, mivel a kevesebb több, ha ki szeretnénk hangsúlyozni a személyiségünket. A hetes szabály segíteni fog, hogy minimalista istennők legyünk maximális hatással!
  •    A fehér a legerőteljesebb szín, így nyugodtan viseljük, amikor erőt kell sugároznunk. A fehér azonban a megadás színe is, ami nem jelent feltétlenül gyengeséget. Erő van abban, ha azt tesszük, amit tennünk kell, mivel mi döntünk arról, hogy használni akarjuk-e a személyes hatalmunkat vagy nem. A fehér mindenesetre segít bevonzani ezt az erőt.
  •  öltözékünk valamelyik darabját hangsúlyozzuk ki: a dögös cipőnket, a bomba táskánkat vagy egy pompás ékszert. Egyetlen darabba elképesztően világos üzeneteket lehet belesűríteni!!
  •      A színes körömlakott korlátozzuk a lábkörmeinkre, mivel a kézen sokkal szexisebbek a natúr körmök.
  •     A frizuránk legyen egyszerű, tiszta és jól ápolt. Csak akkor viseljünk csatokat, szalagokat vagy egyéb hajbavalókat, ha a ruházatunk egyszerű.
  •      Legyünk következetesek. Találjuk meg, mi illik hozzánk, és ragaszkodjunk ahhoz! Ne hódoljunk be a trendeknek.
  •     A személyre szabott parfüm a mély önismerettel rendelkező nő vagy tini lány védjegye. Lehetőleg a tusfürdőnk, a dezodorunk és a testápolónk isugyan olyan márkájú legyen, amelyekhez az utolsó simítást pár csepp parfümmel adhatjuk meg. Nos, ezzel a rétegezőtechnikával tovább maradunk illatosak.